Mijn blog over mijn voorbereidingen voor Alpe d'HuZes 2021

28-5-2020

Volgende donderdag 4-6-2020 zou normaal de Alpe d'HuZes dag zijn, maar door de coronavirus gaat die loop in Frankrijk niet door en daarom ga ik een halve Alpe d'HuZes wandelen op 4-6-2020 voor het goede doel.

 

De 14 km zit er nog niet in na mijn prostaat operatie maar de 7 km ga ik gewoon doen want zoals wij altijd zeggen "opgeven is geen optie".

 

Deze loop is mede mogelijk gemaakt door TENA Men NL, want na mijn prostaat operatie heb ik ook tijdelijk (hoop ik) last van incontinentie maar door de producten van hun heb ik het vertrouwen terug gekregen om deze loop te kunnen doen.

 

Wilt u mij ook steunen met een euro per km klik dan op de rode doneer knop. 

 

Alvast heel erg bedankt.

M.v.g. Dirk Kamminga

Sponsor