Alpe d'Huez aanraders !!

Robin "MIJN KANKER VADER" video serie.

 

Hier het mooie video verhaal van Robin een van de zonen van William Zomer, zo iets moois en laat maar weer zien hoe bijzonder de "Alpe d'Huez" kan zijn en wat het doet met mensen en zeg alleen bekijk alle 5 afleveringen in de links hieronder.

 

Mijn kanker vader deel 1

Mijn kanker vader deel 2 

Mijn kanker vader deel 3

Mijn kanker vader deel 4

Mijn kanker vader deel 5

 


Het boel van Hebe van Lierop.

 

Mijn boek heb ik geschreven voor al diegenen die op wat voor een manier dan ook met kanker te maken hebben. Positief en optimistisch, want dat ben ik nu eenmaal. Ik heb het bedoeld om mensenmoed, hoop, kracht, herkenning, troost, een lach, een traan, vrede en geluk te geven.

 

Inmiddels toch al vele reacties gehad, waarbij eenstemmig oordeel is dat mijn boek je inderdaad helpt. Op wat voor een manier dan ook.

Hier een voorbeeld van een reactie : "Met de inleiding raak je me meteen, je stelt je kwetsbaar op en geeft de lezer een kijkje in jouw persoonlijke strijd tegen kanker"

 

Zo trots inmiddels want er zijn al meer dan 100 boeken verkocht !!

 

De opbrengst is niet groot maar gebruiken we weer in onze strijd tegen kanker (deelname Alpe 'HuZes)

Wil u ons ook steunen, u kunt mijn boek bestellen via uitgever Boekscout of halen bij boekhandel "De Ganzeveer"te Helmond. De kosten zijn € 18,45  excl. verzendkosten.

 

Of u kunt het online bestellen via deze link : https://www.boekscout.nl/shop2/boek.php?bid=6943

 

M.v.g Hebe